KIP&ZO

Welkom bij KIP & ZO 

In de afgelopen jaren hebben wij Kip & Zo opgebouwd tot wat het nu is.

Wat begon in een blokhut in Lunteren met bepaalde ophaaldagen tot een prachtige speciaalzaak in Barneveld met veel verse kipproducten, specialiteiten en gegrilde producten.

Putten is onze thuis basis met een mooie productieruimte waar we onze heerlijke verse producten hoofdzakelijk voorbereiden. Ook hebben we hier een afhaalpunt voor onze klanten in de omgeving. (Enkel op bestelling)

Bestellen kan elke week tot woensdag 20.00 uur voor afhalen:
Donderdag tussen 18.30-20.30
Vrijdag tussen 14.30-17.30
Zaterdag tussen 08.30-11.30

In Staphorst hebben wij ook een afhaalpunt voor onze klanten uit die omgeving 1 keer in de 14 dagen op zaterdag tussen 09.00-11.00 (oneven weken). Bestellen kan tot elke woensdag 20.00 in diezelfde week voor uitlevering.

Bezorgen doen wij ook elke zaterdag. De ene week in Zeewolde & omgeving (oneven weken) De andere week (even) Barneveld t/m de Betuwe. Bestellen kan voor dinsdag 20.00 uur voor diezelfde week uitlevering. De donderdag ervoor ontvangt u een bericht met een tijdsindicatie van uitlevering. (mits uw 06 nummer bekend is)

Wij zijn een ambachtelijke poelier met een leuk enthousiast team waar prijs & kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Door de 21 jaar ervaring van Tijs in de pluimveebranche kunnen we altijd de mooiste producten aanbieden tegen de “beste prijs’’ oftewel de beste prijs/kwaliteit verhouding!

PIGGY

Sparen voor gratis producten: KIP&ZO werkt met het spaarsysteem van Piggy. Punten sparen bij verschillende ondernemingen met één kaart. Voor elke euro ontvangt u één piggypunt.

Bij ons kunt u o.a. sparen voor een gratis bakje kruiden, schnitzels, kipnuggets of een heerlijke huisgemaakte kiprollade. Download de app, koppel uw kaartje en zie hoeveel u gespaard heeft. Ook kunt u bekijken welke ondernemingen er nog meer mee doen bij u in de buurt.